De Burgt

Peuteropvang De Burgt, Barneveld
Peuteropvang De Burgt, Barneveld

In scholencomplex De Burgthof heeft DOL FIJN een kinderdagverblijf, een peuteropvang en een buitenschoolse opvang gevestigd. Het is een nieuw, modern, vrolijk en ruim gebouw. Het kindercentrum ligt in de wijk de Burgt. Onze naaste buren zijn basisscholen waar wij goed contact mee hebben en die we ook met de peuters bezoeken.

Onze peuteropvang is gevestigd in een ruim en licht lokaal. Er heerst een warme, en gezellige sfeer. De ruimte is ingedeeld in verschillende speelhoeken. Zo hebben de kinderen alle ruimte om naar hartenlust te spelen. Ook kunnen ze met een boekje heerlijk op de bank gaan zitten “lezen” of natuurlijk voorgelezen worden.

Op locatie de Burgt wordt gewerkt met verschillende thema- projecten. We maken dankbaar gebruik van de mogelijkheden die de omgeving ons biedt. Intratuin illustreert bijvoorbeeld ons project Lente op een hele leuke wijze. Spelenderwijs ontwikkelen!

Ook onze eigen buitenruimte biedt veel uitdaging en mogelijkheden. Als het weer het toelaat- elke dag even lekker naar buiten.

Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen met uw (a.s.) peuter op onze locatie, u bent van harte welkom.

De peuteropvang is geopend op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur.

En op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.15 uur tot 15.00 uur.

Vakantieplanning 2018-2019

Peuteropvang de Burgt Barneveld

Peuteropvang de Burgt Barneveld

 

LRK Nummer
208807160