Eva Groenendijk-van Houwelingen

Eva Groenendijk-van Houwelingen

Woonomgeving
Ik woon in een kindvriendelijke wijk met veel speeltuinen. Zelf heb ik een tuin waar lekker in gespeeld kan worden. Op de trampoline, glijbaan, fietsjes en andere spelletjes. We hebben ook een moestuin waar we samen voor gaan zorgen. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn met de kinderen, of de zon nu schijnt of dat het regent. Er is van alles te beleven. Kleine beestjes, schaduwen en lol als we in de plassen stampen.

Gezinssituatie
Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben we een zoon. In 2016 gaat hij naar de basisschool, een nieuwe fase breekt voor hem ( en ons) aan. Als ouders ben je volgens mij zenuwachtiger dan je kind; zou hij het leuk gaan vinden, kan hij zichzelf redden?

Religieuze overtuiging
Iedereen heeft eigen normen en waarden. Het is belangrijk om deze van elkaar te respecteren. Eenmaal in gesprek met ouders zal er naar voren komen wat zij belangrijk vinden. Als gastouder respecteer ik deze. Zo zijn er ook normen en waarden die ik uitdraag. Ik vind het bijvoorbeeld fijn om mijn zoon te laten bidden en danken bij het eten en ik wil niet dat er gevloekt wordt.

Welke soorten opvang
Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Werkdagen
Ik werk 4 dagen in de week, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Opmerking
Voor meer informatie kan ik u eventueel mijn eigen pedagogisch plan toesturen.