Heestereng – Tipper

IMGP4042
IMGP4042

Onze BSO vestiging Tipper is een ruim opgezette locatie, waar ook een locatie van DOL FIJN kinderdagverblijf gevestigd is. De kinderen van de BSO kunnen gebruik maken van twee groepsruimtes en een aangrenzend buitenterrein. Binnen is er voldoende ruimte voor de kinderen om te ontdekken, spelen of mee te doen met een activiteit.

De grootste BSO ruimte is verdeeld in diverse hoekjes, zoals een bouwhoek, een keukenhoek, een loungehoek en daarnaast hebben we ook plek voor het spelen van een spelletje. In onze tweede ruimte hebben we ruimte om een hut te bouwen, muziek te maken of te schilderen. We hanteren een open deuren beleid, dus kinderen kunnen op een BSO middag zelf bepalen wat ze die dag willen doen.

Buiten kunnen de kinderen vrij buiten spelen in onze afgesloten en aangrenzende speeltuin. Voor een potje voetbal, tikkertje of ander spel maken we gebruik van het grasveld voor onze locatie. Ook kunnen de kinderen de skelter pakken of een ander spel spelen. Vaak kiezen we ervoor om met de kinderen op pad te gaan, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een wandeling naar het Schaffelaarse bos.

Wij vangen kinderen op van de volgende basisscholen, voornamelijk gevestigd in de wijk Norschoten: de Willem van Oranjeschool, Lange Voren en de Branding. Kinderen worden lopend opgehaald. Wij zijn alle dagen van de week geopend tot 18.00 uur, tijdens vakantieweken zijn we geopend van 8.00 – 18.00 uur. We hebben plek voor 35 kinderen. Op dinsdag en donderdag bieden wij ook voorschoolse opvang aan.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een langs bij ons of neem telefonisch contact op met ons servicebureau 0342-423617.

LRK Nummer BSO
185911894

LRK Nummer KDV
122891867