Het Geldersch Erf

GelderschErf
GelderschErf

Kinderdagverblijf Het Geldersch Erf is gehuisvest in de bebouwing rondom het voormalige Koetshuis van Kasteel de Schaffelaar en is omringd met 90 hectare groen.

De locatie biedt ruimte voor 2 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De buitenruimte biedt veel ontdekkings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kan er buiten worden gespeeld in een veilig, afgeschermde tuin met daarin een tal van activiteitsmogelijkheden.

Bovendien kunnen de pedagogisch medewerkers er ook voor kiezen om gebruik te maken van de omliggende groene ruimte voor bijvoorbeeld een ontdekkingstocht naar verschillende dieren en insecten, maar ook om verstoppertje te spelen, te picknicken of creatief bezig te zijn in de natuur.

In de moestuin kan groente en fruit worden geteeld en welke kindervoetjes willen nou niet in aanraking komen met het natuurlijke voetenpad.

Op deze locatie hebben we ‘groen en verantwoord’ hoog in het vaandel staan. De kinderen krijgen verantwoord, biologisch gekweekt en onbespoten voeding.

Het kinderdagverblijf op Het Geldersch Erf opent op dinsdag 6 juni 2017 haar deuren en is geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur.

LRK Nummer KDV
224425602