Kiekeboe

DSCN2888
DSCN2888

Peuteropvang Kiekeboe is gevestigd in scholencomplex Koningin Wilhelminaschool/De Regenboog te Voorthuizen. De peuteropvang heeft haar ruimte in een lokaal van de Koningin Wilhelminaschool. De ruimte is speels, nieuw en licht. We maken gebruik van de buitenspeelruimte van de school. Dit gaat in goed overleg en is zodanig ingericht dat het ook veilig is voor “onze peuters”. Als het weer het toelaat spelen we elke ochtend wel even buiten.
Peuteropvang Kiekeboe heeft een breed en uitdagend aanbod. De peuters kunnen zich spelenderwijs op allerlei gebieden ontwikkelen. Knutselen, “lezen”, voorgelezen worden, puzzelen en ook een hele favoriete bezigheid voor veel peuters is het verkleden. Elke dag zitten we samen in de kring om naar elkaar te luisteren en natuurlijk zelf te vertellen .
Bij Kiekeboe werken wij het hele jaar door met thema-projecten. Samen met de peuters “bouwen we het thema uit”.
Regelmatig brengen we samen met de peuters een bezoek aan onze “kleuterburen”, waar we dan samen een “kleine activiteit” kunnen doen. Voor de peuters zal de overstap naar de basisschool daardoor nog laagdrempeliger worden.
Nieuwsgierig, komt gerust langs om een kijkje te nemen met uw (toekomstige) peuter. U bent van harte welkom.

Geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend
van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Vakantieplanning 2018-2019

LRK Nummer
117412946