Kirsten Ham

Kirsten Ham

Mijn naam is Kirsten, 28 jaar oud en woonachtig in de wijk Doornsteeg te Nijkerk samen met mijn vriend en 2 grasparkieten.

Na het behalen van mijn mbo diploma’s (SPW en Onderwijsassistent) heb ik 5 jaar als flexer in de kinderopvang gewerkt.

Omdat ik het behoefte kreeg aan meer vastigheid heb ik besloten om gastouder te worden. Eerst ben ik een tijdje werkzaam geweest als gastouder aan huis. Vervolgens ben ik in oktober 2018 gestart met de opvang vanuit mijn woning.

Er zijn nog plekjes vrij op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor dagopvang (opvangtijden in overleg).

Ik vind het heel gezellig om met de kinderen (voor) te lezen, zingen, dansen en knutselen en, als het weer het toe laat, lekker naar buiten te toe gaan (spelen in de tuin of een stukje wandelen). Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen vrij spelen, daarbij krijgen ze natuurlijk ook de aandacht die ze nodig hebben.

Daarnaast is mijn opvang geregistreerd in het landelijk register kinderopvang. Dit betekend dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag.

Mocht ik uw interesse hebben gewekt, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Woonomgeving
Ik woon in een eengezins hoekwoning in de wijk Doornsteeg. Dit is nabij industrieterrein Watergoor.

Gezinssituatie
Ik woon samen met mijn partner.

Welke soorten opvang
Dagopvang van 7.00 tot 18.00 uur. Afwijkende tijden zijn mogelijk in overleg.

Werkdagen
Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, afhankelijk van de aanvragen die er komen.

Opmerking
We kijken per dag wat we gaan doen. Zo kunnen kinderen ook aangeven wat ze zelf willen doen. Ik heb vogels en daar zullen ze ook mee omgaan.