Nederwoudseweg – De Burgt

Peuteropvang De Burgt, Barneveld
Peuteropvang De Burgt, Barneveld

In scholencomplex De Burgthof heeft DOL FIJN een kinderdagverblijf, een peuteropvang en een buitenschoolse opvang gevestigd. Het is een nieuw, modern, vrolijk en ruim gebouw.

Het kinderdagverblijf bestaat uit een verticale groep met een leuke, groene buitenspeelruimte. Binnen is een centrale hal met een groot klimtoestel met glijbaan. Ouders zijn gewaarschuwd, want het is lastig om kinderen zonder “nog even glijden” mee naar huis te krijgen!

De kinderen op de buitenschoolse opvang komen van De Fontein en Plantijn, die dus binnen hetzelfde complex zijn gevestigd. Erg handig, u kunt zowel uw jonge kind als uw schoolkind op hetzelfde adres halen en brengen. De oudere kinderen kunnen ’s middags van het hele schoolplein gebruik maken. De Burgt ligt vlakbij Intratuin: dat is dan ook een geliefd uitstapje om naar de visjes en de konijntjes kijken.

Sinds november 2014 geven wij ook Engels op het kinderdagverblijf. Elke ochtend zingen, spelen, zoeken, tellen, knutselen en puzzelen de pedagogisch medewerkers een kwartiertje samen met de kinderen in het Engels. Spelenderwijs leren we de kinderen Engelse woordjes aan. Elk thema zijn er weer nieuwe woordjes. Per jaar worden er ongeveer 7 thema’s behandeld. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met 0342-787303.

KDV
Dagelijks geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur.

LRK Nummer BSO
215785484

LRK Nummer KDV
156966621