Voorthuizen – Spirit

BSO
DSCN2875
DSCN2875

Onze sport-BSO is gevestigd in de kantine van korfbalvereniging SPIRIT, aan de rand van Voorthuizen. De kantine wordt door de weeks omgebouwd tot een heerlijke en ruime BSO-ruimte waar we plek hebben voor 30 kinderen. Onze binnenruimte biedt voldoende plek voor de kinderen om met lego, kapla of ander materiaal te bouwen in de bouwhoek, een gezelschapsspelletje te spelen aan de tafel of met de kinderkeuken aan de slag te gaan. Hebben de kinderen even zin om uit te rusten na een lange schooldag, dan is onze loungehoek uitermate geschikt voor het lezen van een strip of boekje.

Naast onze binnenruimte hebben wij ook de beschikking over een prachtig buitenterrein. Hier kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven na een lange schooldag. Onze BSO-kinderen zijn dus eigenlijk ook elke dag te vinden op het sportveld.

Kinderen worden opgehaald van de volgende scholen: van den Bergschool, Koningin Wilhelminaschool, De Hoeksteen, De Regenboog en de Wheemschool. Als het mogelijk is maken we gebruik van onze toffe BSO-fiets. Wij hebben ook een Stint waarmee we door Voorthuizen rijden om kinderen op te halen, maar de oudere kinderen kunnen ook zelf komen.

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot 18.00 uur en hebben plek voor 31 kinderen. Ook tijdens de vakanties zijn de kinderen van harte welkom en gaan wij om 8.00 uur open. Op vrijdag voegen wij alle BSO locaties uit Barneveld en Voorthuizen samen op BSO de Burgt. Op deze manier is onze groep groter en kunnen wij kinderen bij elkaar brengen en een uitdagend vakantieprogramma organiseren voor ze.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs bij ons of neem telefonisch contact op met ons servicebureau 0342-423617.

LRK Nummer BSO
185967292