Tarieven

Tarieven
Tarieven

Je wilt natuurlijk graag weten wat de kosten zijn voor de opvang van jouw kind. Het hangt af van het soort opvang, het aantal dagen dat je afneemt en het pakket dat je kiest. In sommige gevallen kom je ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Of kun je – in het geval van peuteropvang – aanspraak maken op een subsidie. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Hieronder vind je alvast voor de verschillende opvangvormen de tarieven voor 2019.

Kinderopvang

> Tarieven voor 2019 download de tarieflijst (pagina 1 en 2)

Gastouderopvang

De kosten voor de ouder bestaan uit twee delen. De gastoudervergoeding aan de gastouder: een bedrag per uur per kind. De gastouder bepaalt zelf in overleg met de ouder de hoogte van het gastoudertarief. De begeleidingskosten aan het gastouderbureau: een vast bedrag per maand.
> Tarieven voor 2019 download de tarieflijst

Peuteropvang

Voor de peuteropvang maken wij graag een offerte voor u, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wilt u een offerte laten maken? Neem dan contact op met DOL FIJN via info@dolfijnkinderopvang.nl of bel naar 0342 423617.

 

Buitenschoolse opvang

> Tarieven voor 2019  download de tarieflijst (pagina 3 en 4)

 

Heeft u nog vragen over de tarieven of wilt u een offerte laten maken voor de opvang van uw kinder(en). Neem dan contact op met  DOL FIJN via info@dolfijnkinderopvang.nl of bel naar 0342 423617. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Bekijk al het nieuws

dolfijn

NIEUWS