DOL FIJN+

dolfijnplus
dolfijnplus
DOL FIJN+

DOL FIJN+: observatiegroepen voor kinderen tot 5 jaar waar zorgen over zijn

Soms gedraagt of ontwikkelt een kind zich anders dan wordt verwacht. Vooral op jonge leeftijd is het niet altijd duidelijk wat er precies aan de hand is. Ook zijn er kinderen die andere zorg nodig hebben dan wordt aangeboden bij de reguliere kinderdagopvang of peuterspeelzalen. DOL FIJN+ is er om deze kinderen en hun ouders te kunnen helpen bij de zorg- en ondersteuningsvraag van hun kind.

Voor wie is DOL FIJN+?

DOL FIJN+ is er voor kinderen uit Barneveld en omgeving in de leeftijd tot 5 jaar waar zorgen en vragen over zijn. Bijvoorbeeld omdat zij opvallen in hun gedrag of ontwikkeling. ’s Heeren Loo Zorggroep, DOL FIJN Kinderopvang, Youké staan met 2 DOL FIJN+ locaties ouders bij: samen kijken we naar de beste mogelijkheden voor het kind.

Wat doet DOL FIJN+?

De doelstelling van DOL FIJN+ is om samen met ouders een antwoord te vinden op vragen. ‘Wat is er aan de hand met mijn kind?’ En: ‘Wat heeft mijn kind nodig om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen?’. Met observatie, waarbij verschillende specialisten met elkaar samenwerken, wordt duidelijk welke aanpak en ondersteuning nodig zijn. Hierbij wordt samengewerkt met onder meer een kinderarts, een (ortho)pedagoog, een psycholoog en trajectbegeleiders. Waar nodig schakelen we andere deskundigen uit ons netwerk in om tot een zo goed mogelijk advies te komen.

Uitgangspunt is deze zorgkinderen binnen de reguliere opvang dicht bij huis op te zien groeien en te laten spelen met andere kinderen.

Samen en gewoon waar kan, bijzonder en apart als het moet. 

Locatie

Kinderopvang DOL FIJN+ / ‘s Heerenloo is gevestigd aan de Koolhovenstraat 10, 3772 MT in Barneveld en te bereiken via 0800-3555555.

Kinderopvang DOL FIJN+ / Youké is gevestigd aan de Parmentierstraat 13, 3772 MS in Barneveld en te bereiken via 06 – 22 98 96 33.

Bekijk al het nieuws

dolfijn

NIEUWS